Avainlippu
Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Best-In Oy (y-tunnus: 1760554-0)

PL 147

70101 KUOPIO

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää osoitteesta tietosuoja@atria.com.  

Tämä kuluttajakampanjaa koskeva Tietosuojaseloste auttaa kilpailuun osallistujia (”Sinä” tai ”Käyttäjä”) ymmärtämään, mitä henkilötietoja ja muita tietoja Best-In Oy (”Best-In” tai ”me”) keräävät kampanjassaan, ja miten käsittelemme näitä tietoja. Tämä Tietosuojaseloste on osa Best-In verkkopalveluiden käyttöehtoja, jotka ovat luettavissa osoitteessa www.best-in.fi. Jos käyttäjä ei hyväksy tätä tietosuojaselostetta taikka Best-In verkkopalveluiden käyttöehtoja, kampanjaan ei tule osallistua.  

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme markkinointitarkoituksessa suoritettujen kilpailuiden osalta seuraavia tietoja kilpailuun osallistujista: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä lemmikin tiedot ja perustelut äänestykseen osallistumiseksi. Keräämämme henkilötiedot saadaan pääsääntöisesti henkilöiltä itseltään kilpailun palkinnon toimitusta varten.

Mihin käytämme henkilötietoja?

Henkilötietoja käytetään:

  • Tiedottamiseen ja markkinointimateriaalin lähettämiseen
  • Palkinnon toimittamiseen kilpailun voittajalle
  • Arpajaisveron lakisääteiseen suorittamiseen

Henkilötietoja ei käytetä automaattiseen päätöksentekoon eikä profilointiin. Tietoja käsitellään kilpailun osallistujan ja Best-In Oy:n väliseen sopimukseen perustuen.

Miten käsittelemme, säilytämme ja suojaamme henkilötietoja?

Henkilötietoihin on pääsy vain niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtäviensä hoitoon. Tietoja voivat käsitellä myös järjestelmätoimittajamme järjestelmän testauksen tai kehittämisen yhteydessä.

Tietoja voidaan tapauskohtaisesti siirtää luotettaville sopimuskumppaneillemme, kuten tutkimusyrityksille, konsulenttiyrityksille, mainos- tai markkinointitoimistoille tai tapahtumajärjestäjille. Kaikkien sopimuskumppaniemme kanssa on huomioitu EU:n tietotuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Tietoturva on prosessi tiedon luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden turvaamiseen. Best-In Oy:n tietoturvaa hoidetaan emoyhtiö Atrian tietoturvapolitiikan mukaisesti. Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen käsittelyltä.

Tietoturvapolitiikka koskee kaikkea tieto-omaisuutta ja niihin liittyviä prosesseja, joita Best-In Oy:n emoyhtiö Atria hallinnoi tai käsittelee. Tämä koskee niin Atriaan ja sen henkilöstöön, kuin myös sen kumppaneihin ja asiakkaisiin liittyvää tietojenkäsittelyä. Atrian järjestelmien ja prosessien tietoturva ovat erittäin korkealla tasolla ja ne on suojattu tietomurtoja sekä palvelunestohyökkäyksiä vastaan.

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Tietoja ei missään yhteydessä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Säilytämme henkilötietoja lakisääteisen ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Poistamme tiedot viimeistään 1 vuoden kuluttua markkinointitoimenpiteen tapahtumisesta ja veron kannosta.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus:

  • Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin ja saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista
  • Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista ja tietyin edellytyksin poistamista
  • Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä
  • Tietyissä tapauksissa pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen siirtoa toiseen järjestelmään

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä tietosuoja@atria.com.

Mikäli huomaat henkilötietojen käsittelyssämme puutteita tai lainvastaisuuksia, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle tietosuoja@om.fi.

 

Best-In Ystäväkoira 2024 -kampanja

Best-In haluaa ruokkia ystävyyttä paitsi laadukkaalla kotimaisella koiranruoalla, myös juhlimalla ja nostamalla esiin rakkaita koiraystäviämme. Valitsemme ystävänpäiväksi 2024 ensimmäisen Vuoden Best-In Ystäväkoiran.

Vuoden Ystäväkoira valitaan yleisöäänestyksellä Best-Inin somekanavissa. Hakulomakkeen yhteydessä pyydämme osallistujalta tietoja, jotka mahdollistavat osallistumisen kilpailuun. Kilpailijan toimittama koirakuva, etunimi, koiran nimi ja sanallinen kuvaus koirasra voidaan julkaista Best-Inin somessa vuoden 2024 aikana. Toimitettuihin kuviin voidaan tehdä pieniä Best-Inin näköisiä muokkauksia, kuten lisätä kuvakehykset, rajata kuvaa tai lisätä kuvan päälle graafisia elementtejä, kuten tekstiä.

Yhteystiedot kerätään mahdollisen palkinnon toimitusta varten. Poikkeuksena tähän, saatamme lähestyä Ystäväkoira-kisaan osallistuneita haastattelukutsun merkeissä. Muutoin henkilötietoja käsitellään tämän dokumentin kuvaamalla tavalla. 

Yleisöäänestyksen voittaja palkitaan vuoden Best-In-nameilla (arvo n. 200 €). Myös finalistit saavat pienen makoisan palkinnon. Best-In valitsee finalistit osallistujien joukosta.

Ilmoittautuminen Best-In Ystäväkoira 2024 -hakulomakkeelle tapahtuu osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/65E795F3048D6E95. Oleellisimmat tiedot kilpailun kulusta löytyvät hakulomakkeen yhteydestä. Lomake on avoinna 28.1. saakka. Pidätämme oikeuden jatkaa hakuajan kestoa.