Avainlippu
Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tämä Tietosuojakäytäntö auttaa verkkopalveluidemme käyttäjiä (”Sinä” tai ”Käyttäjä”) ymmärtämään, mitä henkilötietoja ja muita tietoja Best-In Oy kerää verkkopalveluissaan, ja miten käsittelemme näitä tietoja. Tämä Tietosuojakäytäntö on osa Best-In verkkopalveluiden käyttöehtoja, jotka ovat luettavissa osoitteessa www.best-in.fi . Jos verkkopalveluiden käyttäjä ei hyväksy tätä tietosuojakäytäntöä taikka käyttöehtoja, verkkopalveluita ei tule käyttää.

”Henkilötiedolla” tarkoitetaan tietoja, joista yksittäinen Käyttäjä on tunnistettavissa. Best-In voi kerätä myös ei-henkilökohtaisia tietoja, joista ei voi tunnistaa yksittäistä henkilöä. Best-In voi myös luoda tällaisia ei-henkilökohtaisia tietoja poistamalla sellaisen osan henkilötiedosta, josta yksittäinen henkilö on tunnistettavissa. 

Henkilötietojen käsittely

Best-In kerää vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat relevantteja tässä tietosuojakäytännössä määriteltyjen tarkoitusten täyttämiseksi. Best-In kerää verkkopalvelun käytöstä kertyviä lokitietoja.

Best-In voi käsitellä henkilötietoja

  • verkkopalveluiden käyttämiseen
  • verkkopalveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen
  • verkkopalveluiden käytön tilastoimiseen
  • verkkopalveluiden käyttäjien tavoittamiseen
  • markkinointi- ja mainosmateriaalin lähettämiseen käyttäjille
  • uutiskirjeiden lähettämiseen tilaajille
  • Best-In muiden tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen
  • verkkopalveluiden sekä muiden Best-In tuotteiden ja palveluiden markkina- ja muiden tutkimusten ja raporttien tekemiseen
  • käyttäjien tulkitsemiseen osuvamman palvelun ja sisällön tarjoamiseksi
  • automaattiseen päätöksentekoon

Best-In on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuoja-asetusta ((EU) 2016/679), Suomen tietosuojalakia sekä muita toimintaansa sovellettavia lakeja ja muita asetuksia ja säädöksiä, jotka ohjaavat Henkilötietojen käsittelyä, sekä käsittelemään henkilötietoja hyvän tiedonhallinta- ja tietojenkäsittelytavan mukaisesti. Best-In henkilöstö on velvoitettu pitämään kaikki Henkilötiedot ehdottoman luottamuksellisina.

Tietoja käsitellään sivuston käyttöön, Best-In oikeutettuun etuun, käyttäjän erilliseen nimenomaiseen suostumukseen tai asiakassuhteeseen perustuen.

Kehittääkseen verkkopalveluitaan Best-In voi käyttää kolmansien osapuolten tarjoamia työkaluja, kuten Google Analyticsiä.

Tietojen luovuttaminen, siirtäminen ja poistaminen

Best-In ei julkaise Käyttäjien henkilötietoja verkkopalveluissa. Verkkopalveluiden Käyttäjä voi itse tehdä julkiseksi tietoja itsestään myös muille käyttäjille verkkopalveluiden käyttöön, kuten jättämällä kommentteja verkkopalveluiden sisällä tai käyttämällä nimesi verkkopalveluiden käyttäjänimenä/nimimerkkinä. Best-In ei vastaa sellaisten tietojen tietosuojasta, jotka Käyttäjä päättää itse tuoda julki verkkopalveluiden sisällä.  

Best-In ei luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointi­-, markkinointitutkimus-, kysely- tai tietokantatarkoituksia varten ilman hyväksyntääsi. Henkilötietoja voidaan käyttää kohdistettuun mainontaan verkkopalveluiden sisällä ja muihin vastaaviin tarkoituksiin, sekä luvallasi myös Best-In palveluiden ja tuotteiden sähköpostimarkkinointiin.

Best-In voi käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia teknisten ratkaisujen ja palvelujen hankkimiseksi tallennettujen tietojen prosessointiin, sekä käyttää erityistä teknistä käyttöliittymää tallennettujen tietojen avaamiseen. Henkilötietoja voidaan jakaa tällaisten palveluntarjoajien ja kolmansien osapuolten kanssa siinä laajuudessa kuin se on tarpeen verkkopalveluiden ylläpitämiseksi, kehittämiseksi ja tarjoamiseksi. Best-In voi käyttää myös kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita, kuten sähköpostipalveluiden tarjoajia, luottokorttiyhtiöitä, data-analyysi- ja yhtiötietojen tarjoamispalveluita. Best-In voi jakaa henkilötietoja edellä mainituille vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeen näiden palveluiden tarjoamiseksi. Best-In ei vastaa näiden kolmansien osapuolten toimista tai laiminlyönneistä.

Best-In voi jakaa ei-henkilökohtaisia tietoja (kuten anonyymiä dataa Käyttäjistä; verkkopalveluihin ohjanneiden sivustojen osoitteita ja verkkopalveluista poistumiseen käytettyjä osoitteita; laitealustatyypeistä: verkkopalveluiden käytöstä, kuten linkkien, ikonien tai kuvien klikkauksista ja niin edelleen) kolmansien osapuolten kanssa avustaaksemme näitä ymmärtämään tiettyjen sisältöjen käyttötapoja. Erityisissä poikkeustilanteissa henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille tilanteissa, jossa voimassa oleva laki tai asetus taikka muu viranomaisen määräys niin vaatii, taikka verkkopalveluiden käyttöehtojen valvomiseksi ja varmistamiseksi sekä verkkopalveluiden turvallisuuden takaamiseksi.

Best-In voi luovuttaa henkilötietoja mahdollisen yrityskaupan tai liiketoimintakaupan yhteydessä, jossa Best-In tai sen liiketoiminta tai näiden osa myydään tietojen vastaanottajalle. 

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Mikäli tietoja siirrettäisiin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, varmistetaan henkilötietojen käsittelyn turvallisuus ja asianmukaisuus sopimuksella, jossa on huomioitu tietosuoja-asetuksen mukaiset Euroopan Unionin komission vakiosopimuslausekkeet, tai muita asianmukaisia suojatoimia soveltaen.

Best-In ei ole vastuussa kolmansien osapuolten toimista (mukaan lukien ihmiset, yhtiöt ja palvelut), kolmansien osapuolten nettisivustojen sisällöstä, Käyttäjän kolmansille osapuolille antamien tietojen käyttämisestä, tai mistään muista tuotteista tai palveluista, joita kolmannet osapuolet voivat tarjota, vaikka tällainen palvelu olisi kytketty Best-In verkkopalveluihin kuten esimerkiksi sosiaalisten medioiden viestipalvelut.

Säilytämme käyttäjän henkilötietoja vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojakäytännössä määritellyt käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin, kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien toteuttamiseksi.

Tiedotteiden ja uutiskirjeiden vastaanottaja voi itse perua tilauksensa, jonka jälkeen Best-In poistaa vastaanottajan henkilötiedot rekisteristä.

Henkilötietojen suojaaminen

Best-Inillä tietoturvaa hoidetaan Atria konsernin tietoruvapolitiikan mukaisesti. Lisätietoja atria.fi/tietosuojakaytanto

Evästeet ja muut käytön seurantatyökalut 

Eväste on pieni tiedosto, jonka internetsivusto tallentaa sivuston vierailijan selaamiseen käyttämälle laitteelle, ja jonka vierailijan käyttämä selain tarjoaa internetsivustolle joka kerta tämän vieraillessa sivustolla uudelleen. Käyttäjä hyväksyy evästeiden käytön saapuessaan sivustolle. Evästeiden avulla sivusto voi esimerkiksi ylläpitää istuntoa (sivuston yksittäinen käyttökerta) sen käytön ajan. Käyttäjän tietokoneelle siirretyt evästeet eivät myöskään mahdollista osallistujan kiintolevyllä olevien tietojen tutkimista.  

Best-In käyttää evästeitä tunnistaakseen ja seuratakseen internetsivustonsa vierailijoita, heidän verkkopalveluiden käyttöä sekä käyttötottumuksia parantaakseen verkkopalveluiden laatua, mukautuvuutta ja tarjotakseen suosituksia, sekä kehittääkseen verkkopalveluita edelleen ja kohdentaakseen markkinointia. Evästeiden lisäksi Best-In voi käyttää tai ottaa myöhemmin käyttöönsä myös muita käytön seurantatyökaluja. 

Verkkopalvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia tai aineistoa, jotka saattavat tallettaa omia evästeitään Käyttäjän tietokoneelle, taikka saattavat käyttää muita seurantatyökaluja. Tällaisiin kolmansien osapuolten palveluihin sovelletaan näiden omia tietosuojakäytäntöjä, eikä Best-In vastaa näiden toimijoiden harjoittamasta tietojen keräämisestä tai käsittelystä. 

Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa häntä koskevat Best-In rekisterissä olevat tiedot. Kun Käyttäjä haluaa käyttää tarkistusoikeuttaan, tulee hänen lähettää pyyntö osoitteeseen tietosuoja@atria.com. Käyttäjällä on oikeus pyytää häntä koskeva virheellinen henkilötieto oikaistavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi rekisteristä, mikäli tieto on henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut. Best-In tekee edellä mainittuja toimenpiteitä myös omasta aloitteestaan. Käyttäjällä on myös oikeus tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista, vastustaa henkilötietojen käsittelyä tai pyytää henkilötietojensa siirtoa toiseen järjestelmään.

Mikäli huomaat henkilötietojen käsittelyssämme puutteita tai lainvastaisuuksia, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle tietosuoja@om.fi

 Muutokset tähän Tietosuojakäytäntöön 

Best-In voi ajoittain muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä. Kaikki muutokset tullaan päivittämään verkkopalveluihin, ja Käyttäjän tuleekin säännöllisesti tarkistaa tämä sivu mahdollisten tietosuojakäytännön muutosten johdosta. Muutoksista tiedotetaan myös erikseen verkkopalveluissa. Jatkamalla Verkkopalveluiden käyttöä tällaisen muutoksen jälkeen hyväksyt muuttuneet Tietosuojakäytännön ehdot.  

Rekisterinpitäjä

Käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii:

Best-In Oy

Y-tunnus: 1760554-0
Postiosoite: PL 147 (Ankkuritie 2, Kuopio)
70100 KUOPIO 

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voi kysyä lisää tietosuoja@atria.com

Evästeet