Suomalainen koiranruoka – puhdas ja turvallinen valinta

Suomalainen koiranruoka – puhdas ja turvallinen valinta

Tiesitkö, että saat omasta lähikaupastasi laadukasta, koiran hyvinvointia tukevaa suomalaista koiranruokaa? Best-Inille on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä, lisäksi valintamme on aina 100 % suomalainen liha.

Ylpeästi suomalainen koiranruoka Kuopiosta

Kaikki Best-In-tuotteet – tuoreruoat, makupalat ja pakasteet – valmistetaan Savon sydämessä, Kallaveden rannalla Kuopiossa. Olemme valmistaneet suomalaista koiranruokaa vuodesta 1977 saakka. Pitkä kokemus, aito kiinnostus lemmikkien hyvinvointia kohtaan sekä avoimuus raaka-aineista ja valmistusprosesseista ovatkin saaneet runsaasti kiitosta jo useiden vuosikymmenten ajan.

Käytämme tuotteissamme 100 % suomalaista lihaa ja kotimaisia kasviksia. Näin varmistamme, että paras ystäväsi saa aina maukasta ja laadukasta ravintoa sen hyvinvoinnin tueksi. Lyhyt tuotantoprosessi, tasokkaat raaka-aineet sekä lempeä kypsennysmenetelmä tekevät suomalaisesta Best-In-koiranruoasta erinomaisen valinnan myös omalle koirallesi.

Laadukasta suomalaista koiranruokaa

Kotimaisen elintarviketuotannon laatustandardit kestävät hyvin kansainvälisen vertailun. Suomalainen Best-In-koiranruoka valmistetaan ihmisten elintarvikkeiden kainalossa. Jäljitettävyys vastaa ihmisten ruokatuotantoa, lisäksi käyttämämme liharaaka-aineet ovat elintarviketasoisia. Lihat Best-Inille toimittavat pääasiassa Atria ja HK.

Tuotantoamme valvoo Suomen Ruokavirasto. Best-Inille on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä, korkeasta laadusta viestivät myös laatu- ja ympäristösertifioinnit ISO 9001:2015 sekä ISO 14001:2015.

Kun tarjoat koirallesi suomalaista Best-In-koiranruokaa, voit luottaa ruoan laadukkuuteen ja turvallisuuteen. Meillä liha on sitä lihaa, mitä luvataan ja kasvikset kunnon kasviksia – rapeita, raikkaita, rouskuvia.

Lähellä tuotettu, suomalainen koiranruoka

Yksi suomalaisen koiranruoan hienouksista on se, että ruoka tulee läheltä. Suomalainen koiran tuoreruoka valmistuu samaa – tai jopa nopeampaa – tahtia kuin ihmisten ruoka. Ateria saattaa olla valmista jo samana päivänä, kun liha on saapunut Best-Inin tehtaalle. Ehkäpä juuri siksi Best-In-tuoreruoat tuoksuvat omaankin nenään raikkailta.

Kasvikset Best-In saa suomalaisilta maatiloilta tuoreina, puolukka ja nokkonen poimitaan puolestaan maamme metsistä. Porkkanoiden ja herneiden kanssa olemme joustaneet sen verran, että ne saavat olla tuoreena pakastettuja. Ne ovat niitä samoja, joita omassa ruokapöydässäsikin maistelet  toimittajina suomalaisille tutut Apetit ja Heinon Tukku. Perunat ovat nekin kotimaista tuotantoa, Siilinjärven muhevassa mullassa kasvaneita.

Bataatin, riisin ja tattarin osalta turvaudumme tuontiin. Laadunvarmistus tehdään kuitenkin Suomessa kotimaisin, tiukoin kriteerein. 

Osa koiranruoistamme on viljattomia: esimerkiksi proteiinipitoinen ja runsasenerginen Best-In Kanahyytelö on oivallinen vaihtoehto viljoja kartteleville. Jos viljaa tarvitaan, se hankitaan lähimyllyiltä, luomuna tietenkin.

Ympäristökin kiittää suomalaisesta koiranruoasta

Lemmikkien hiilitassunjäljestä puhutaan nykyään paljon. Best-In-ruokia syöttämällä voit olla varma siitä, että koirasi ateria on tullut läheltä: suomalaisilta tiloilta, pelloilta ja metsistä. Best-Inin valinta on aina 100 % suomalainen liha.

Valikoimassamme on myös kokonaan luomulihasta ja -vihanneksista valmistettu tuote, Ekonaudan pata. Se on syystäkin erityinen ylpeytemme. Luomuaineksista valmistettuja, kotimaisia koiranruokia ei juuri kaupassa näe — edes erikoisliikkeissä.

Katso, miten pidämme huolta ympäristöstämme. ›

Suomalaista koiranruokaa lähikaupasta

Moni sen jo tietääkin: myös omasta lähikaupasta saa laadukasta, lemmikin hyvinvointia tukevaa ruokaa. Ja mikä mukavinta, 100 %:sti Suomessa valmistettua!

Best-Inin tuoreruokavalikoimassa on reippaasti yli 30 tuotetta. Jos jokin koirasi suosikkituotteista tai maukkaista koiranruokauutuuksistamme ei vielä kuulu oman lähikauppasi valikoimaan, vinkkaa kauppiaalle.

Savosta, vuan ei kierosti

Savolaiset osaavat tunnetusti tehdä herkullista ruokaa. Kunnollista ruisleipää ei oikein muualta meinaa edes saada, eikä kalakukkoa parempaa evästä ole (ainakaan meistä savolaisista) olemassakaan.

Siksipä ei liene yllätys, että Kallaveden rannalla valmistettua tuoreruokaa arvostavat muutkin lemmikit kuin Savon Murre. Best-In-keittiössä valmistamme sen lämpimin sydämin ja hellin käsin, jotta Suomen koirat ja kissat saisivat nauttia puhtaista, juurevista makuelämyksistä. Sellaisista oman ja tutun oloisista. Niin ja siitä kalakukostakin – valikoimaamme kuuluu toki myös koirien ikioma perinneruoka, Best-In Mustin Muikkukukko.

Maukas murkina, heiluva häntä, näinhän se on.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Suomalainen koiranruoka on vastuullinen valinta ›
Tutkimus: Suomalaisten halu suosia kotimaisia tuotteita kasvanut ›

Tutustu suosittuihin Best-In Herkku -tuoreruokiin ›