Täysin suomalainen koiranruoka – puhdas ja turvallinen

Täysin suomalainen koiranruoka – puhdas ja turvallinen

Miksi kotimaista Best-In-koiranruokaa?

Suomalaisen elintarviketuotannon laatustandardit kestävät kirkkaasti kansainvälisen vertailun. Best-In-koiranruoka valmistetaan ihmisten elintarvikkeiden kainalossa. Jäljitettävyyskin siis vastaa ihmisten ruokatuotantoa, ja liharaaka-aineet ovat elintarviketasoisia.

Suomen Ruokavirasto valvoo tuotantoamme, ja meillä on sekä Avainlippu että laatu- ja ympäristösertifioinnit ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

Noin. Se virallisesta oman hännän nostosta! Tärkeintä koiranruoan kotimaisuudessa meistä on se, että voimme luottaa tarjoavamme laadukasta, turvallista evästä suomalaisten parhaille ystäville. Meillä liha on sitä lihaa, mitä luvataan. Kasvikset ovat kunnon kasviksia, eivätkä kompostikypsää jäte-erää.

Best-In-tuotteiden liharaaka-aineita:

  • ei lennätetä korkean tautiriskin ja löysän antibioottikurin kaukomaista, joissa tuotantoeläinten kohtelu on ala-arvoista
  • ei siirrellä maasta toiseen, jotta alkuperää olisi vaikeampaa jäljittää
  • ei sekoiteta epämääräisiin eläinperäisiin tuotteisiin. Tiukan laadunvalvonnan ansiosta myös allergiset lemmikit voivat syödä ruokiamme hyvin mielin: esim. Kanahyytelön liha on todella kanaa, eikä ”kananmakuista eläinperäistä tuotetta”, jossa voi olla mukana lähes mitä vain. Sama linja jatkuu läpi koko tuotevalikoimamme.

Lähellä tuotettu on tuoreempaa

Kotimainen koiran tuoreruoka valmistuu samaa tahtia – välillä jopa nopeammin – kuin ihmisten ruoka. Ateria on valmis useimmiten samana päivänä, kun liha saapuu Atrian teurastamolta, ja teurastamolle karja taas on saapunut edeltävänä päivänä. Onko ihme, että Best-In-tuoreruoka tuoksuu ihmisnenäänkin raikkaalta?

Kasvikset saamme suomalaisilta maatiloilta tuoreina. Vain porkkanoiden ja herneiden kanssa olemme joustaneet sen verran, että ne saavat olla tuoreena pakastettuja. Ne ovat niitä samoja, joita omassa ruokapöydässäsikin maistelet – toimittajina suomalaisille tutut Apetit ja Heinon Tukku. Perunat ovat nekin kotimaista tuotantoa, Siilinjärven muhevassa mullassa kasvaneita.

Bataattia ja riisiä ei korkeuksillamme kasva, joten niiden osalta turvaudumme tuontiin. Laadunvarmistus tehdään kuitenkin Suomessa kotimaisin, tiukoin kriteerein. 

Osa koiranruoistamme on viljattomia. Jos viljaa tarvitaan, se hankitaan lähimyllyiltä, luomuna tietenkin.

Ympäristökin kiittää suomalaisesta koiranruoasta

Lemmikkien hiilitassunjäljestä puhutaan nykyään paljon. Best-In-ruokia syöttämällä voit olla varma siitä, etteivät lemmikkisi ateriat tai niiden raaka-aineet ole seikkailleet mannertenvälisillä lennoilla tai merireiteillä tuottamassa valtavia hiilidioksidipäästöjä.

Ja toistetaan vielä kerran: koska kaikki liha-ainekset ovat kotimaista alkuperää, ne voidaan jäljittää suoraan tilalle asti. Me emme kuulu niihin, jotka mainostavat kotimaisella mielikuvalla, mutta hankkivat lihan Kiinasta tai Itä-Euroopasta.

Valikoimassamme on myös kokonaan luomulihasta ja -vihanneksista valmistettuja tuotteita. Ekopossun pata ja Ekonaudan pata ovat syystäkin erityinen ylpeytemme. Luomuaineksista valmistettuja, kotimaisia koiranruokia ei juuri muuten kaupassa näekään — edes erikoisliikkeissä.

Ihan siitä omasta marketista

Myönnetään pois: monen mielessä istuu tiukasti ajatus siitä, että saadakseen laadukasta ruokaa lemmikilleen on mentävä erikoisliikkeeseen.

Olemme Best-Inillä pitäneet huolen siitä, ettei mielikuva enää pidä paikkaansa.

Saat nykyään omien ruokaostostesi ohella napattua koirallesi huippuluokan tuoreruokaa omasta marketistasi; vieläpä sellaista, jota et erikoisliikkeistä tavallisesti löydä. Jos mieli tekee kokeilla jotakin uutta, vinkkaa siitä kauppiaalle — hän varmasti tilaa mielellään hauvallesi kokeiltavaksi uutuustuotteitamme.

Koko tuoretuotevalikoimamme löydät täältä.

Savosta, vuan ei kierosti

Kaikkihan sen tietävät, että savolaiset osaavat tehdä herkullista ruokaa. Kunnollista ruisleipää ei oikein muualta meinaa edes saada, eikä kalakukkoa parempaa evästä ole (ainakaan meistä savolaisista) olemassakaan.

Siksipä ei liene yllätys, että Kallaveden rannalla valmistettua tuoreruokaa arvostavat muutkin lemmikit kuin Savon Murre. Best-In-keittiössä valmistamme sen lämpimin sydämin ja hellin käsin, jotta Suomen koirat ja kissat saisivat nauttia puhtaista, juurevista makuelämyksistä. Sellaisista oman ja tutun oloisista.