Avainlippu
Kampanjasäännöt

Kampanjasäännöt

 1. Järjestäjä

  Arvonnan järjestäjä:
  Best-In Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”)
  Y-tunnus: 1760554-0
  PL 147,70101 Kuopio


 2. Kuka voi osallistua?

  Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, paitsi alla luetellut poikkeukset. Arvontaan eivät voi osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

  Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on, että osallistuja on 17.1.–28.1.2024 välisenä aikana ilmoittanut oman lemmikin ehdokkaaksi Best-In vuoden ystäväkoira äänestykseen. Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan oheisia sääntöjä ja niihin perustuvia päätöksiä.   

  Osallistumalla äänestykseen osanottajat myöntävät arvonnan Järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä ja lemmikistä antamat tiedot sekä kuvan järjestävän yrityksen markkinointitarkoituksiin verkkosivustoilla ja/tai sosiaalisen median kanavissa.

 3. Milloin voi osallistua?

  Oman lemmikin voi ilmoittaa ehdokkaaksi 17.1.–28.1.2024 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä mukaan.

 4. Missä voi osallistua?

  Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/65E795F3048D6E95 ehdottamalla omaa lemmikkiä vuoden Best-In ystäväkoiraksi antamalla pyydetyt tiedot.


 5. Mitä arvonnasta voi voittaa?

  Arvonnan voittaja saa palkinnoksi Best-In koiran herkkuja. Palkintoja arvotaan yhteensä 1 kpl. Lahjan arvo on 200 €. Muille finalisteille on luvassa pienempiä makupalalahjoja.

  Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkinto postitetaan voittajalle arvonnan jälkeen. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.


 6. Äänestys

  Esiraati valitsee määräaikaan mennessä ilmoittautuneiden ehdokkaiden joukosta 10 finalistia, joista yleisö pääsee äänestämään Best-In Ystäväkoiran 2024.

  Äänestys järjestetään erillisellä äänestyssivustolla ajalla 29.1.–11.2.2024. Äänestyssivuiston linkki päivitetään näihin sääntöihin, kun äänestys aukeaa yleisölle.


 7. Arvonta 

  Arvonta suoritetaan 13.2.2024 mennessä. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Vuoden Best-In Ystäväkoira julkistetaan ystävänpäivänä 14.2.2024 Best-In sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Instagram).

  Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla 2 viikon kuluessa arvonnasta, Best-In Oy arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

  Järjestäjä suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

 8. Vastuu

  Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

  Järjestäjä tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

  Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

 9. Henkilötiedot

  Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Kilpailua koskeva tietosuojaseloste löytyy täältä.

 10. Mahdolliset sääntömuutokset

  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan tällä arvonnan säännöistä kertovalla sivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.