Avainlippu
Best-In-tuoreruoka

Best-In-tuoreruoka

Best-In-tuoreruoka on laadukasta suomalaista koiranruokaa. Se sisältää kaiken tarpeellisen eikä mitään ylimääräistä – melkoisen näppärää, eikö vain? Best-In-tuoreruoka säilytetään jääkaapissa alle 6 asteessa. Se valmistetaan koiran hyvinvointia tukevista aineksista: liha on aina 100 % suomalaista ja kasvikset ensiluokkaisia.

Best-in-tuoreruoka sisältää tuoretta lihaa ja kasviksia

Kaikissa Best-In-tuotteissa käytetään laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita. Näin varmistetaan, että koira saa ravinnostaan kaiken tarvitsemansa eikä mitään ylimääräistä.

Best-In-tuoreruokien korkea laatu on helppo todeta itsekin: annostele ruokakuppiin ja nuuhkaise. Best-In-tuoreruoka nimittäin tuoksuu hyvältä, jopa meidän ihmisten nenään! Koiran herkkä hajuaisti rekisteröi laadun vielä tarkemmin. Kun keittiössä avataan ruokapakkaus, tietää kuono jo olohuoneessa, kuinka tuoretta ja minkä laatuista evästä kuppiin on menossa.

5 syytä valita suomalainen Best-In-tuoreruoka:

  • Tuoreus: Best-In-tuoreruoka valmistetaan tuoreista ainesosista, ilman pitkiä valmistusprosesseja tai säilytysaikoja. Ruoka säilyy raikkaana jääkaapissa – aivan, kuten omatkin ruokasi.
  • Laatu: Best-Inin valinta on 100 % suomalainen liha. Liha on elintarviketasoista ja kasvikset ensiluokkaisia. Tutustu käyttämiimme raaka-aineisiin. ›
  • Ei turhia lisäaineita: Best-In-tuoreruoat eivät sisällä lainkaan keinotekoisia säilöntä-, väri- tai makuaineita.
  • Tiedät, mitä koirasi syö: napakat ainesosaluettelot paljastavat, että koirasi saa Best-In-tuoreruoasta kaiken tarvitsemansa eikä mitään ylimääräistä. Tuoreruokaan ei esimerkiksi sidota tärkkelyksellä ylimääräistä vettä.
  • Helppo saatavuus: Best-In-tuoreruokia myydään lähikaupoissa ympäri maan. Jos jokin tuotteistamme ei kuulu oman lähikauppasi valikoimaan, vinkkaathan kauppiaalle!

Tutustu Best-In-tuoreruokiin ja löydä oman koirasi uusi suosikkiruoka! ›

Katso asiantuntijan vinkit sopivan koiranruoan valintaan! ›

Lempeä kypsennys säilyttää Best-In-tuoreruokien maun ja ravintoaineet

Best-In-tuoreruoat valmistetaan lempeästi hauduttamalla. Koska ruokaa ei kuumenneta liikaa, säilyvät ainesosat ja vitamiinit parhaalla mahdollisella tavalla. Näin saadaan aikaiseksi helposti sulava ja herkullinen, ruokakupista miltei alta aikayksikön katoava koiranruoka. Nirsompikin koira haltioituu puhtaiden aromien äärellä – ”Nam, tätä pitää saada lisää”, pohtinee paras ystäväsi päivällisensä jälkeen.

Tuoretta koiranruokaa jääkaapista

Me Best-Inillä haluamme varmistaa, että koirasi saa vain sen hyvinvointia aidosti tukevaa ruokaa. Siksi Best-In-tuoreruoissa ei käytetä keinotekoisia säilöntä-, väri- tai makuaineita. Tuotteet säilyvät alle 6-asteisessa jääkaapissa raikkaina ja maistuvina niiden parasta ennen -merkintään saakka.

Loogistahan se on – esimerkiksi lähikaupan kala- ja lihatiskit ovat kylmiä, jotta saat lautasellesi tuoretta ja raikasta ruokaa. Siksi myös kaikki Best-In-tuoreruoat myydään lemmikkituoteosaston jääkaapista. Kun valitset suomalaisen Best-In-tuoreruoan, tiedät tarjoavasi varmasti tuoretta, kuononmukaista ja hyvinvointia ylläpitävää ruokaa.

Mitä eroa on koiran märkäruoalla ja Best-In-tuoreruoalla?

Koiranruokahyllyllä menee helposti sormi suuhun – mistä sitä erottaisi, mikä on tuoreruokaa, mikä märkäruokaa tai lämpimässä säilyvä säilyke? Joskus niitä kaikkia saatetaan myydä jääkaapissa, vaikka osa vaihtoehdoista säilyisi säilöntäaineidensa takia myös huoneenlämmössä.

Eron näet tutustumalla tuotteen ainesosaluetteloon. Ainesosat merkitään suurimmasta pienimpään: jos tuotesisällön ensimmäinen aines on vilja tai vesi, kannattaa tutustua myös muihin vaihtoehtoihin. Toisinaan märkäruoat sisältävät myös eläinperäisiä sivutuotteita, sokeria tai keinotekoisia väri- ja lisäaineita.

Aivan kuten märkäruoat, on Best-In-tuoreruokakin tuntumaltaan mehukasta. Laadukkaat ainekset ja poikkeuksellinen valmistusmenetelmä kuitenkin varmistavat, ettei mukaan tarvita keinotekoisia lisäaineita, kikkoja tai jippoja. Lempeän haudutuksen ansiosta Best-In-tuoreruoka kyllä säilyy mukavasti tarjoiluun asti – jääkaapissa. Sen sijaan koiran ruokakupista se katoaa ripeästi!

Best-In-tuoreruoka on herkullista täysravintoa koiralle

Mitä saadaan, kun 100 % suomalaisista liharaaka-aineista ja rapeista kasviksista valmistetaan koiran ruokinnan erikoistarpeet huomioivaa ruokaa? Vastaus on simppeli: herkullista, maistuvaa ja laadukasta täysravintoa.

Täysravinto jäljittelee koiran luontaista ruokavaliota mahdollisimman tarkasti. Ruoka täyttää koiran ravinnetarpeet jokaisella aterialla: siinä on riittävästi lihaa, rasvaa, kivennäisiä, vitamiineja ja kuituja. Täysravinto on eri juttu kuin täydennysravinto, joka on verrattavissa satunnaiseen herkutteluun.

Best-In-tuoreruoka on hurmannut monet nirsommatkin koirat. Myös ne huomaavat mausta ja tuoksusta, että ruoan pääraaka-aineena on laadukas liha. Omistaja puolestaan voi ihastella muun muassa koiransa kiiltävää turkkia ja elinvoimaista meininkiä: ne kertovat, ettei Best-In-tuoreruokien vitamiineissa ja kivennäisaineissa ole säästelty. Tästä koiranruoasta paras ystäväsi saa kaiken tarvitsemansa ja vielä vähän enemmän.

Ravinto vaikuttaa olennaisesti koiran ihon ja karvan kuntoon sekä ruoansulatuskanavan toimintaan. Hyvin koostetulla ruokavaliolla tuet koirasi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Valitse suomalainen koiranruoka: Best-In-tuoreruoka lähikaupasta

Best-In on valmistanut suomalaista koiranruokaa rakkaudella Savon sydämessä, Kuopiossa Kallaveden rannalla jo 1970-luvulta saakka. Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki osoitukseksi suomalaisesta työstä. Se on iso juttu markkinoilla, joita hallitsevat kansainväliset jätit.

Valikoimamme kattaa runsaasti vaihtoehtoja aina pennusta senioriin – myös allergisille koirille. Luomun ystäville suosittelemme Best-In Ekonaudan pataa, joka maistuu tiedostaville karvakuonoille.

Tutustu ainakin näihin Best-In-tuoreruokiin:

  • Best-In Porokiusauksen riistainen maku vie koiran hurmioon. Gluteeniton herkkuruoka sopii myös herkille!
  • Best-In Mustin Maksalaatikko: tutun kotiruoan maku, täysravinnon terveellisyys! Resepti on muokattu erityisesti koiran tarpeille sopivaksi.
  • Best-In Härkärisotto on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Best-In-tuoreruoista. Runsaasti kunnon naudanlihaa, vain niukasti rasvaa.
  • Best-In Mustin Murkina: Klassikkoruoka, joka lanseerattiin jo 1970-luvulla. Tuotetta on sittemmin päivitetty nykyaikaisten ravitsemussuositusten mukaiseksi. Teki tunnetuksi legendaarisen Best-In-rallin.
  • Best-In Lihahyytelö viettelee sekä koostumuksellaan että maullaan. Arkiruoan kyydittäjä, joka sopii myös herkkusuun päivittäiseksi ravinnoksi.

Kätevällä hakusivullamme pääset tutustumaan tarkemmin yksittäisiin ruokiin ja suodattamaan tuoreruoista omalle koirallesi sopivan vaihtoehdon. Tuotevalitsin helpottaa koiranruoan löytämistä myös allergiselle koiralle: nappaat vain sopimattomat ainesosat pois ja saat joukon tuotesuosituksia.

Katso asiantuntijan vinkit sopivan koiranruoan valintaan. ›

Tutustu Best-In tuoreruokiin: