Best-In Pentulive

Seuraa koiranpentuja 24/7

Kiva, kun löysit Best-In Pentuliven pariin! Ensimmäinen Pentulive koukutti tuhansia, eikä ihme: livelähetys pentulaatikosta on melkoisen ainutlaatuinen juttu. Tällä kertaa luvassa on amerikancockerspanielipentueen temmellystä aina luovutusikään saakka.

Hyvät eväät pienestä pitäen

Seuraa, kuinka emo huolehtii pennuistaan ja mitä tapahtuu, kun viikot kuluvat. Pennut pääsevät kiinteän ruoan makuun ja vauhti kiihtyy. Kotimainen Best-In on mukana tarjoamassa hyvät eväät elämään: laadukasta koiran tuoreruokaa, joka sisältää kaiken tarpeellisen. Poikkea seuraavalla kauppareissulla lähikauppasi koiranruokaosaston kylmähyllyllä! Tutustu koiranpennuille sopivaan valikoimaan: tuoreruokaan, makupaloihin ja pakasteisiin »

Pentuliven tähtenä amerikancockerspanielipentue Pirkanmaalta

Tällä kertaa pentulaatikossa temmeltävät amerikancockerspanielit: Vesilahdella Pirkanmaalla sijaitsevan Kennel Exclamationin silmäterät, Mila-emo ja kuusi 9.10.2019 syntynyttä pentua. ”Odotukset ovat korkealla. Amerikancockerspanielit ovat mahtavia perhekoiria: luonteeltaan ihmisiä rakastavia ja soveltuvat myös pienten lasten kanssa. Kuvailisin niitä ikuisiksi pennuiksi. Tervetuloa seuraamaan Pentuliveä”, kasvattaja hymyilee.

Best-In Pentulive jatkuu 5.12.2019 saakka.

#kotimainen #bestin #avainlippu #pentulive #pentukuume

Katso videoita Suomen ensimmäisen Best-In Pentuliven tähdistä: Lilosta ja sen kuudesta pennusta