Avainlippu
Mustin Murkina -tuotteet

Mustin Murkina -tuotteet

Mustin Murkina -tuotteet hurmaavat koiran kuin koiran – niin maullaan kuin ainesosillaan! Suomalaiset Best-In-tuoreruoat sisältävät kaiken tarpeellisen eivätkä mitään ylimääräistä. Tutustu netissä, osta lähikaupasta!

Best-In Mustin Murkina 500 g

Tuttu maku, uusi pakkaus!

Mustin-Murkina-original.jpg

Kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen koirien tuoreruoka! Maistuva perinneruoka, joka kunnioittaa 1970-luvulla lanseerattua esikuvaansa. Täysipainoinen, laadukas ja ravitseva tuoreruoka aikuisille koirille. Sisältää suomalaista sikaa ja nautaa. Lihapitoisuus 45 %.

Katso tarkemmat ainesosat ›

Best-In Mustin Maksalaatikko 500 g

Tuttu maku, uusi pakkaus!

Mustin-Murkina-maksalaatikko.jpg

Perinneruokien klassikosta kehitetty koirien ikioma maksalaatikko, joka ei sisällä sokeria, rusinoita, suolaa tai sipulia! Täysipainoinen, korkealaatuinen ja ravitseva aikuisten koirien tuoreruoka. Sisältää suomalaista nautaa. Lihapitoisuus 55 %.

Tutustu tuotetietoihin ›

Best-In Mustin Muikkukukko 500 g

Uutuus – tulossa kauppoihin keväällä 2021!

Mustin-Murkina-Muikkukukko.jpg

Savolainen perinneherkku, jossa on runsaasti omega-3-rasvahappoja koiran turkin ja ihon hyvinvoinnin tueksi. Sisältää Pielisen vesistä pyydettyä järvikalaa sekä 100 % suomalaista sikaa. Liha- ja kalapitoisuus 64 %. Täysravinto aikuisille koirille.

Lue uutuudesta lisää ›

Tiesitkö, että Best-In-tuoreruokia on reippaasti yli 30? Vaihtoehtoja löytyy siis varmasti joka makuun – myös allergisille. Muista myös rapeat Best-In-makupalat sekä -pakasteet. Lähikaupasta!