Avainlippu
Kampanjasäännöt

Kampanjasäännöt

 1. Järjestäjä ja yhteistyökumppani

  Arvonnan järjestäjä:
  Best-In Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”)
  Y-tunnus: 1760554-0
  PL 147,70101 Kuopio

  Arvonnan toteuttaja:
  Perjantai Markkinointiviestintä Oy
  Y-tunnus: 1907872-1
  Linnankatu 3 A, 20100 Turku

 2. Kuka voi osallistua?

  Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt, paitsi alla luetellut poikkeukset.

  Arvontaan eivät voi osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

  Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on, että osallistuja on 2.2.–30.4.2021 välisenä aikana valinnut oman suosikkinsa Mustin Murkina -sovituksista arvontasivulla www.best-in.fi:ssä sekä jättänyt yhteystietonsa.

  Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan oheisia sääntöjä ja niihin perustuvia päätöksiä.   

  Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Järjestäjälle ja arvonnan toteuttajalle oikeuden julkaista heidän nimensä ja asuinpaikkakuntansa markkinointitarkoituksiin Järjestäjän ja arvonnan toteuttajan verkkosivustoilla, julkaisuissa tai sosiaalisen median kanavissa.

 3. Milloin voi osallistua?

  Arvontaan voi osallistua 2.2.–30.4.2021, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä mukaan.

 4. Missä voi osallistua?

  Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://www.best-in.fi/ valitsemalla suosikkisovituksen ja täyttämällä yhteystiedot.

 5. Mitä arvonnasta voi voittaa?

  Arvonnan voittaja saa palkinnoksi Best-In-lahjakortin. Palkintoja arvotaan yhteensä 1 kpl. Lahjakortin arvo on 200 €.

  Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto luovutetaan voittajalle arvonnan jälkeen. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Voittaja vastaa voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.


 6. Arvonta 

  Arvonta suoritetaan 6.5.2021 mennessä. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

  Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla 2 viikon kuluessa arvonnasta, Best-In Oy arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

  Järjestäjä suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

 7. Vastuu

  Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän, arvonnan toteuttajan ja arvonnan yhteistyökumppanit vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

  Järjestäjä, arvonnan toteuttaja tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

  Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

 8. Henkilötiedot

  Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Arvontaa koskeva tietosuojaseloste löytyy kilpailun sääntöjen yhteydestä.

 9. Mahdolliset sääntömuutokset

  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.