Avainlippu
Kuka heistä on Best-In Ystäväkoira 2024? Anna äänesi!

Kuka heistä on Best-In Ystäväkoira 2024? Anna äänesi!

Yksi heistä on Best-In Ystäväkoira 2024 – ja nyt sinä voit äänestää suosikkiasi!

Tässä kisassa me etsimme ihan tavallista koiraa, joka luo ympärilleen iloa, hännänheilutuksia ja hyvää meininkiä. Kaikkea sitä, mitä parhaalta ystävältä voikaan toivoa.

Kenen tarina tuo leveimmän hymyn juuri sinun kasvoillesi? Tutustu finalisteihin alta ja anna äänesi – voittaja saa palkinnoksi vuoden Best-In namit (arvo n. 200 €). Psst, söpöysvaroitus!

Todellinen tassuterapeutti

Malla, 2 v, Shetlanninlammaskoira | IG: @malla_hilla_shelties

Malla on vieraillut pikkupennusta asti ikääntyneiden palvelutalossa emännän työpaikalla ilahduttamassa asukkaita. Mallan turkkiin kun saa upottaa kätensä, tuntee, että ystävä on siinä, eikä liikutuksen kyyneliltä ole vältytty!

 

Kauan odotettu ystävä

Mervi, 19 vk, Venäjäntoy | IG & TikTok: @quhanonparas

Mervi on maailman hellyyttävin tapaus, joka pienen kokonsa lisäksi hurmaa ihmiset persoonallaan. Vaikka Mervi onkin vielä pentu, se osaa ikäisekseen paljon asioita. Hän muun muassa juttelee ihmisten kanssa mouruamalla ja tassuilla läpsimällä.

Mervi on minulle kauan odotettu toinen koirani, jota odotin yhteensä kymmenen vuotta. Parempaa ystävää en voisi toivoakaan.

 

Lempeä jättiläinen

Ali, 5 v, sekarotuinen

Alilla on mahtava tunneäly – hän hakeutuu lohduttamaan jos huomaa, että ihmisellä on paha olla. Lapset (jopa sellaiset, jotka normaalisti pelkäävät koiria) lähestyvät Alia rohkeasti, vaikka koiralla on korkeutta n. 70 cm ja jonkun mielestä hän voisi näyttää vähän pelottavalta.

 

Kaikkien kaveri

Darwin, 1 v, Australian labradoodle | IG: @thedarwindoodle

Darwin on sosiaalisin koira, jonka tiedän. Se on kaikkien ystävä ja aina tukemassa muita. Darwin rakastaa leikkiä jokaisen kanssa eikä jätä ketään yksin. Se ottaa kaikessa toiminnassa muut ihanasti huomioon. Darwin on aina onnistunut piristämään kaikkien päivää sen hauskoilla tempuilla ja iloisella mielellä. Tämä koira on todellinen ystävä!

 

Luvassa on taatusti tiukka kisa hurmaavien finalistien kesken! Vaikuta äänestämällä suosikkiasi tämän lomakkeen kautta: lomakelinkki