Avainlippu
Onnea tassuterapeutti Malla!

Best-In Ystäväkoira 2024 on valittu:

Onnea tassuterapeutti Malla!

Tiukka ja jännittävä kisa vuoden Best-In Ystäväkoiran tittelistä on nyt tullut päätökseen. Voittaja valittiin yleisöäänin ja kylläpä niitä ropisikin – yhteensä yli 5 tuhannen äänen verran! Pidemittä puheitta, vuoden 2024 Best-In ystäväkoiraksi valikoitui 37% äänten enemmistöllä kisaaja numero 1, todellinen tassuterapeutti Malla!

2-vuotias suloinen shetlanninlammaskoira Malla on jo pikkupennusta ilahduttanut senioriväkeä vierailuillaan palvelutaloissa. Koiravierailu on monelle odotettu ja tunteikaskin tapahtuma.

”Mallan turkkiin kun saa upottaa kätensä, tuntee, että ystävä on siinä, eikä liikutuksen kyyneliltä ole vältytty!”, kertoo Mallan ylpeä omistaja.

Voisi siis sanoa, että tämän vuoden Best-In Ystäväkoira on varsin monelle tärkeä ystävä ja arjen ilonpilkahdus. Palkitsemme Mallan makoisasti, nimittäin voittajaa hemmotellaan vuoden kotimaisilla Best-In nameilla. Kyllä nyt kelpaa tassutella kohti kevättä! Mallan elämää pääset seuraamaan Instagramin puolella @malla_hilla_shelties

Kisaan osallistui yhteensä lähes 1200 ihastuttavaa koiraa ympäri Suomen. Julkaisemme heidän tarinoitaan ja kuviaan Best-Inin somessa tulevien kuukausien aikana, nappaa siis seurantaan meidän koiramaiset somet: IG @bestinsuomi ja FB @Best-In

Lopuksi vielä iso kiitos kaikille ihastuttaville osallistujille ja äänestäjile. Valitsimme yhdessä aivan ensimmäisen Best-In Ystäväkoiran – otetaanko uusiksi taas ensi vuonna?